Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирано Пиле с Бира

Панирано Пиле с Бира

Прегледай всички 24 авторски предложения относно панирано пиле с бира в Gotvach.bg.
Панирано пиле с бадемиПанирано пиле с бадемиМариновайте пилешкото месо в сместа за 60 минути. Смесете останалата част от нишестето със смлените бадеми, а яйцето разбийте добре....
Панирано пилешко с ориз и сметанаПанирано пилешко с ориз и сметана
Пилешкото филе се начуква, осолява се, натрива се с черен пипер и се навива на руло....
Пиле панираноПиле панирано
1
Свареното пиле се обезкостява и посолява. Бирената паста се приготвя като жълтъците се разбиват с бирата....
Вкусно панирано пиле на фурнаВкусно панирано пиле на фурна
Вкусното панирано пиле на фурна е готово....
Панирано пиле с доматен сосПанирано пиле с доматен сос
4
Сваряват се спагетите в подсолена вода и се отцеждат, оставяме настрани. Приготвя се сосът, като се нарязва на ситно лукът и се запържва в загрято...
Панирано рибено филе с бираПанирано рибено филе с бира
Нарежете рибното филе на късчета и овкусете с лимонов сок, сол и черен пипер. Смесете бирата, брашното и яйцата. Потопете рибата в сместа и изпържете...
Панирано пиле в сладко-кисел сосПанирано пиле в сладко-кисел сос
Пилешкото месо нарязваме на жулиени. Подправките смесваме добре в чиния....
Панирано пиле с галета на фурнаПанирано пиле с галета на фурна
Панираното пиле с галета на фурна е много вкусно....
Панирано пържено пилеПанирано пържено пиле
1
Нарязвам двете пилешки гърди по дължина, получават се около 10-12 филенца....
Панирано люто пилешкоПанирано люто пилешко
Сервираме вкусното панирано люто пилешко с любимата гарнитура и сосче по желание....
Панирано пилешко ролеПанирано пилешко роле
Извадете, поставете панираното пилешко роле в чиния с кухненска хартия и попийте излишната мазнина. Поднесете с подходяща гарнитура....
Панирано пилешко месоПанирано пилешко месо
По краищата се нарежда панираното пиле и сервираме веднага. Добър апетит с това вкусно Панирано пилешко месо....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
53
44
32
20
10
Дай твоята оценка: