Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско месо плетеноНарежете свинския врат на дебели филии около 3 см. Аз използвах вратно месо, но може и със свински гърди....
Пълнено свинско месо
Посоляваме месото, поръсваме го с черен пипер и ким и го пълним с приготвената смес....
Стерилизирано свинско месо
Купих три килограма пърлено свинско месо.
Нарязах го на големи парчета, осолих го и го позапържих в много олио в голяма тенджера....
Панирано пиле Клъки
В резултат се получава изключително крехко панирано месо, страхотно ароматно и вкусно, а KFC пасти да яде :) !...
Панирано топено сиренцеТопеното сирене нарязваме на шайби. В отделна купа смесваме царевичното брашно с корнфлейкса, който предварително сме намачкали с ръце. Добавяме подправките...
1
Панирано козе сирене
Нарязваме сиренето на плочки с дебелина 1.5 см. В купичка чукваме яйцето и го разбиваме с вилица.
Към него добавяме прясното мляко и галетата...
Панирано овче сирене
Сиренето трябва да е твърдо, ако е меко, го оставете за около два дена в хладилника в торбичка (за да не пожълтее) без суроватка. След което го извадете...
Панирано кисело млякоГотовото кисело мляко пане оставете да изстине и го поръсете със сол, пипер и лимонов сок.
Поднесете го с украса от магданоз и резен лимон....
2
Панирано тилапия филе
Филето се измива и подсушава. Отърква се с маринатата и се оставя така 20 минути.
След това се отцежда от нея и се овалва първо в брашно, а после...
Панирано прясно сирене
Сиренето се нарязва на кубчета с дебелина 1 см. Потапят се в разбитите яйца, след това в галетата, пак яйце и галета. Запържват се в силно загрято...
Панирано рибно филе
Размразява се рибното филе и се подсушава добре. Поръсваме с морска сол, черен пипер и щипка къри.
В купа се разбиват яйцата с телена бъркалка...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: