Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фикс Пилешка кавърма
Пилешкото филе се измива, нарязва се на жуелиени.
След това го задушаваме /пържим/. Преди готовност добавяме лука, който сме нарязали на полумесеци...
Вкусна пилешка кавърмаИзмийте, подсушете и нарежете на кубчета пилешкото месо. Лука нарежете на полумесеци, праза и чесъна на ситно, а чушките на едри кубчета.
Задушете...
2
Най-вкусната Пилешка Кавърма
Пилешката кавърма се оставя да къкри 40 минути.
Сосът се сгъстява с 1 ч.л. нишесте.
Пилешката кавърма се поднася с варен ориз....
Пилешка кавърма с гъбиСлед около 5 минути се добавят и подправките към кавърмата.
При сервиране пилешката кавърма с гъби се поръсва с магданоз.
Приятен апетит!...
1
Пилешка кавърма с оризПоднася се, като се сипва от пилешката кавърма и малко ориз.
Пилешката кавърма с ориз е готова....
2
Пилешка кавърма в тава
Пъха се във фурната апетитната кавърма на 180°С за 20 минути.
Сервира се пилешка кавърма в тава и се поръсва с прясно нарязания магданоз!...
Пилешка кавърма с празПредставям ви рецепта за пилешка кавърма с праз.
Първо сварявате бяло пилешко месо. Запазете бульона. Накъсвате месото на конци....
3
Пилешка кавърма с виноНакрая се сгъстява с размитото брашно с малко вода и след 3 минути кавърмата е готова. Добър апетит !...
2
Пилешка кавърма с гарнитураМесото и лукът се нарязват и запържват, докато месото поомекне.
Преди да се свали от котлона, се добавя доматеното пюре, черният пипер и солта...
1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: