Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Дроб Пастет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Дроб Пастет

Пилешки Дроб Пастет

Прегледай всички 12 подбрани съвети за пилешки дроб пастет в Gotvach.bg.
Пастет от пилешки дробПастет от пилешки дробДобавете по малко зехтин, пилешки дробчета и ситно нарязан лук. Сложете в микровълновата и гответе около 2 минути на пълна мощност....
Пастет от телешки дробПастет от телешки дроб
Слагаме си телешкия пастет в бурканчета, сипваме малко мазнина и слагаме в хладилника. Дано ви допадне този невероятен пастет от телешки дроб....
Пастет от черен дробПастет от черен дроб
Дробът се измива и нарязва на парчета. Прибавят се сланината, също нарязана на парчета, морков, целина и лук. Залива се с 1/3 чаша вода и се слага...
Свински пастет от дробСвински пастет от дроб
1
Готовия пастет съхранявайте в хладилник. Може да избегнете финалното печене, ако добре сготвите свинския черен дроб при пърженето....
Шведски пастет от дробШведски пастет от дроб
Оставете пастета да изстине във формата, потопете я в гореща вода, обърнете пастета. Нарежете го и украсете с ябълки и боровинки по желание....
Пастет от гъши дробПастет от гъши дроб
Гъшият дроб се измива обилно със студена вода. Лукът се нарязва на ситно и се запържва с малко олио до златисто кафяво....
Домашен пастет с дроб и зеленчуциДомашен пастет с дроб и зеленчуци
Насипете пастета в малки бурканчета....
Домашен пастет от гъши дробДомашен пастет от гъши дроб
Прехвърляме домашния пастет от гъши дроб в съд и оставяме в хладилника да се охлади за 2-3 часа....
Пастет от дроб от трескаПастет от дроб от треска
2
Добър апетит с Пастет от дроб от треска!...
Домашен пастет от черен дробДомашен пастет от черен дроб
Поднесете пастета с филийки хляб....
Пастет от дроб по шведскиПастет от дроб по шведски
Поставете цялата смес в блендер, добавете млякото, малко сол и черен пипер на вкус и пасирайте вкусния пастет, докато сместа стане гладка....
Пастет от пилешко и дробПастет от пилешко и дроб
Смиламе черния дроб и изпеченото пилешко месо с месомелачка, поне два пъти или накълцваме на много ситно в блендер....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: