Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Прясна Питка

Прясна Питка

Разгледай всички 23 подбрани съвети за прясна питка в Gotvach.bg.
Питка с локумПитка с локумПолучените фитили оформяме на питка. Оставяме да втаса. Намазваме питката с жълтъка и поръсваме със захар....
Питка с маслиниПитка с маслини
Разтваряме маята в 600 мл хладка вода 1ч.л захар и 1ч.л сол. Пресяваме брашното, слагаме олиото, оцета, солта и маята и замесваме меко тесто, разделяме...
Питка с розиПитка с рози
2
Както и да я оформите, изпечете питката във фурна на 170 градуса за около 50мин....
Питка с кашкавалПитка с кашкавал
Замесваме тесто, което разделяме на питки, които разточваме и върху всяка питка поставяме плънка от настъргания кашкавал и яйцето, след което сгъваме...
Питка с квасПитка с квас
2
С тестото може да оформите каквато питка, хляб, погача или малки питки искате. Вкусът е страхотен и полезен с квас....
Питка с кимПитка с ким
От изрезите оформете топченца и една по голяма роза за среда на питата. Покрийте с домакинско фолио и оставете да втаса отново за 30 мин....
Питка с ФантаПитка с Фанта
От тестото се оформя питка по желание, втасва. Пече се на 180 градуса до готовност....
Питка с лебедиПитка с лебеди
Когато е готова питката се маже с масло и оставяме на скара да се охлади. Последно се забождат лебедите и питката е готова....
Питка с параПитка с пара
По желание от тестото заделяме една малка топка за декорация на питката....
Питка с ракияПитка с ракия
След втасване примесваме тестото и правим питка с форма по наше желание. Намазваме тавата с масло....
Питка с плънкаПитка с плънка
Надребняваме кашкавала и бекона. Подсушаваме маслини, които предварително сме измили. Надребняваме и тях. Затопляме млякото и влагаме маята вътре...
Питка с филаделфияПитка с филаделфия
Питката с филаделфия е готова....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: