Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пукани чушлетаОпукайте чушлетата върху горещ тиган, гореща ламарина или в тава във фурната, застлана с алуминиево фолио....
Пукани люти чорбаджийски чушки
Дозата е за един буркан тип Омния. Един аспирин се стрива на прах и се смесва със солта.
На дъното на буркана се слагат захарта, олиото, оцетът...
Бабините пукани люти чушки
Бабините пукани люти чушки се обръщат се с капачките надолу и като изстинат, се прибират в мазето....
Пуканки люти чушлета
Може да се консумира пуканите чушлета след 10 дни направо или зимата.
Държат се на хладно или в хладилник бурканчетата пуканки люти чушлета....
Друсани пукани чушлета
Затворете гювечето и го раздрусайте, за да се овкусят равномерно чушлетата.
Друсаните пукани чушлета са готови....
Пукани люти чушки без стерилизиранеТака приготвени лютите чушки издържат до следващата година и са вкусна добавка към много ястия.
Добър апетит!...
7
Пукани люти чушки в марината
Добре почистените люти чушлета се пукат на котлон или скара и още докато са топли, се подреждат в сухо, затоплено бурканче с вместимост 325 мл, дъното...
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: