Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мармалад от шипкиГотовият мармалад се сгъстява. Още горещ се разсипва в бурканчета, затварят се и се стерилизират за около 10 минути....
Мармалад от боровинки
Добре почистените и измити боровинки се заливат с 3 л. вода. Варят се докато омекнат. Правят се на каша, към която се добавя захарта. Бъркаме непрекъснато...
Мармалад от кайсииКайсиите се обелват и нарязват на половинки, след това се добавя захарта и всичко се оставя да заври.
Веднага след това се сместа се изсипва в...
3
Мармалад от ябълкиЯбълките се измиват, нарязват се на парчета и се варят в малко вода до омекване.
Отцеждат се и се претриват през сито.
Получената каша се...
4
Мармалад от касис
Насипете изстиналия мармалад в малки затоплени буркани. На следващия ден завържете с целофан и прибере на хладно и тъмно....
Мармалад от киви
Добавете захарта и бъркайте, докато мармаладът се сгъсти.
Готовият мармалад от киви разсипете в бурканчета. Оставете да изстине така....
Мармалад от моркови
Когато точката на желиране е достигната, изсипвате мармалада в предварително затоплени бурканчета и веднага затваряте....
Кекс с мармалад и орехиПрибавете размития мармалад и всички останали продукти.
Сместа изсипете в тавичка, намазана и посипана с брашно. Печете около 30 минути....
1
Бисквити с мармалад и орехи
Слепвам после две по две с Шипков мармалад /от българския/.
Хапваме с кафе....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: