Gotvach.bg»Избрани Колекции»Риба Костур на Скара във Фолио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Риба Костур на Скара във Фолио

Риба Костур на Скара във Фолио

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно риба костур на скара във фолио в Gotvach.bg.
Костур на скараКостур на скараЗагрейте на средна степен добре намазнената скара, подреждайте отгоре рибата и изпечете костура до готовност от двете страни....
Филе от нилски костур на скараФиле от нилски костур на скара
Поднасяме като най-отдолу на чинията поставяме по листо маруля и върху него филе от нилски костур на скара....
Костур с лук и копър във фолиоКостур с лук и копър във фолио
Изпечете ги на скара – по 15 минути от всяка страна. Поднесете с резени лимон....
Паниран КостурПаниран Костур
Когато извадим готовите парчета панирана риба, поливаме с лимоновия сок от лимона. Поднасяме, докато е още топла....
Риба хек във фолио на скараРиба хек във фолио на скара
Завиваме добре рибата и поставяме на предварително загрята скара. Печем от двете страни до готовност....
Печен морски костурПечен морски костур
Поднесете печената риба с много резени лимон. Печеният морски костур е много вкусен. Добър апетит!...
Костур по ИталианскиКостур по Италиански
Готовият костур по италиански сервирайте топъл в компания със свежа салата и хубаво бяло вино. Добър апетит!...
Костур в тестоКостур в тесто
Филето костур се разделя на 8 порции, които се осоляват, намазват със зехтин, поръсват се с пипер и мащерка и се овалват в ореховите трохи....
Костур с чушкиКостур с чушки
След като наловя няколко парчета ивичест (или обикновен костур) в магазина или имам успешен улов, им махам кожата, подправям със сол, пипер и зехтин...
Супа от костурСупа от костур
Резенчета лимон също биха били добро допълнение към вашата супа от костур. Добър апетит!...
Костур на тиганКостур на тиган
Овалвайте всяко парче костур в тази смес и изпържете до приятен загар в сгорещена мазнина. Отцеждайте рибата върху решетка....
Печен костур със зеленчуциПечен костур със зеленчуци
Премахване кожата на костура и намазваме със сол, зехтин и черен пипер....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
52
43
33
21
10
Дай твоята оценка: