Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Родопски Пататник

Родопски Пататник

Прегледай всички 15 подбрани съвети за родопски пататник в Gotvach.bg.
Родопски пататник със сирене и кашкавалРодопски пататник със сирене и кашкавалИзпечете пататника в умерена фурна. Преди да извадите готовия пататник, поръсете с настърган кашкавал. Изпечете до златисто....
Пататник с брашноПататник с брашно
Отгоре върху селския пататник поръсваме останалия кашкавал. Печем пататника с брашно на 220°C за 15-20 минути до златисто....
Пататник в гювечетаПататник в гювечета
Сложете пататника в студена фурна на 200 градуса и печете до готовност....
Пататник с картофиПататник с картофи
8
Отгоре се нареждат филийки масло и се печете пататника до приятен загар в умерено загряна фурна....
Пататник с яйцаПататник с яйца
Овкусете пататника с черен пипер. Пататникът с яйца е готов....
Родопски пататник със сирене и готови кориРодопски пататник със сирене и готови кори
При картофите се счукват едно или две яйца в зависимост от големината на пататника. Добавя се и сирене по желание....
Пататник с пъдпъдъчи яйцаПататник с пъдпъдъчи яйца
Пататникът с пъдпъдъчи яйца е готов....
Пататник с див чесънПататник с див чесън
Разстилате равномерно сместа и отгоре добавяте слайсчета с масло върху вкусния пататник....
Мъжки пататник с кашкавалМъжки пататник с кашкавал
Добавя се в нагорещена фурна на 180 градуса да се запече мъжкия пататник с кашкавал за около 10-15 минути....
Фалшив пататник с оризФалшив пататник с ориз
1
Оризът се сварява във вода в съотношение 1:2 с малко сол на вкус. Оставя се да изстине, след това се прибавят яйцата и натрошеното сирене, разбърква...
Полу-пататник с тиквичкиПолу-пататник с тиквички
Морковите, картофите и тиквичката се рендосват, осоляват се и се оставят в гевгир, да се отцеди водата им. През това време разбиваме яйцето и...
Пататник с овче сиренеПататник с овче сирене
3
Хубаво притиснете краищата и пъхнете пататника да се изпече в умерено загряна фурна до златисто....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: