Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руски Борш

Руски Борш

Разгледай всички 24 избрани предложения за руски борш в Gotvach.bg.
Унгарски боршУнгарски боршПоднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....
Московски боршМосковски борш
Бульонът се кипва и в него се сипват нарязаните кренвирши, месото и шунката. Цвеклото, морковите и лукът се нарязват и се задушават в мазнината...
Постен боршПостен борш
Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода. След кипването добавете...
Украински БоршУкраински Борш
3
В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон. Добавя...
Литовски боршЛитовски борш
Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета. Добавят...
Супа БоршСупа Борш
4
Оставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан магданоз. Поднесете порция супа Борш с лъжица заквасена сметана....
Бял постен боршБял постен борш
Измийте всички зеленчуци и ги нарежете на малки парченца. В тенджера с дебело дъно сложете морковите, зелето, картофите, лука и чесъна. Добавете...
Борш от спанакБорш от спанак
Предварително измиваме и почистваме спанака. В тенджера слагаме бульона на котлона да заври. Към него добавяме спанака, заедно с морковите, лука...
Побългарен диетичен боршПобългарен диетичен борш
Почистеното месо се нарязва на едри парчета. Всички зеленчуци се нарязват на едри кубчета. Всичко се изсипва в тенджера под налягане заедно...
Полски бял боршПолски бял борш
Копърът, магданозът и чесън нарязваме на много ситно, празът и лукът нарязваме на кръгчета. Обелените картофи се нарязват на кубчета 2. 5 см. Пушената...
Литовски студен боршЛитовски студен борш
Това не е типичният топъл борш и напомня донякъде на нашенския таратор. Разхлаждащ, вкусен и засищащ литовски студен борш....
Вкусна Борш ЧорбаВкусна Борш Чорба
2
Вкусната Борш Чорба е готова....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
53
43
30
22
10
Дай твоята оценка: