Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Московски борш
Бульонът се кипва и в него се сипват нарязаните кренвирши, месото и шунката.
Цвеклото, морковите и лукът се нарязват и се задушават в мазнината...
Постен борш
Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода.
След кипването добавете...
Украински БоршВ голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон.
Добавя...
3
Литовски борш
Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета.
Добавят...
Супа БоршОставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан магданоз.
Поднесете порция супа Борш с лъжица заквасена сметана....
4
Бял постен борш
Измийте всички зеленчуци и ги нарежете на малки парченца.
В тенджера с дебело дъно сложете морковите, зелето, картофите, лука и чесъна. Добавете...
Борш от спанак
Предварително измиваме и почистваме спанака.
В тенджера слагаме бульона на котлона да заври. Към него добавяме спанака, заедно с морковите, лука...
Побългарен диетичен борш
Почистеното месо се нарязва на едри парчета.
Всички зеленчуци се нарязват на едри кубчета.
Всичко се изсипва в тенджера под налягане заедно...
Полски бял борш
Копърът, магданозът и чесън нарязваме на много ситно, празът и лукът нарязваме на кръгчета. Обелените картофи се нарязват на кубчета 2. 5 см. Пушената...
Литовски студен борш
Това не е типичният топъл борш и напомня донякъде на нашенския таратор.
Разхлаждащ, вкусен и засищащ литовски студен борш....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
43
30
22
10
Дай твоята оценка: