Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руски Пироги

Руски Пироги

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно руски пироги в Gotvach.bg.
Руски пирог с каймаРуски пирог с каймаПечурките се нарязват на резени, беконът се реже на малки кубчета. Лукът се реже на ситно и се запържва заедно с бекона в маслото. Добавят се...
Руски пирог с касисРуски пирог с касис
Яйцата се разбиват със захарта. Добавя се олиото и прясното мляко и се разбърква добре. Брашното се смесва с бакпулвера и се добавя към яйчената...
Руски пирогиРуски пироги
Поставяме готовите руски пироги върху кухненска хартия....
Руски пирог с пресен кокосРуски пирог с пресен кокос
Охлажда се пирогът и се сервира....
Руски картофен пирог с рибаРуски картофен пирог с риба
Руския картофен пирог с риба се пече 30 минути на 180 градуса....
Руски ванилов пирог с орехиРуски ванилов пирог с орехи
Пирогът се украсява с капки разтопен шоколад и се поръсва с пудра захар....
Руски пирог с прясно зелеРуски пирог с прясно зеле
Зелето се нарязва на ситно, посолява се и се сварява 10 минути. Отцежда се и се запържва до омекване, без обаче да става златисто. След като изстине...
Манник (Руски пирог с грис)Манник (Руски пирог с грис)
След изпичане се оставя да се охлади, маха се рингът и отгоре пирогът се намазва със сладко по избор или шоколад, в моя случай - сладко от боровинки...
Руски пирог с цели крушиРуски пирог с цели круши
Пирогът се пече 40 минути на 180 градуса. Внимателно се вади от формата и се поръсва с пудра захар....
Руски пирог с пюре от ябълкиРуски пирог с пюре от ябълки
Охлажда пирога се и се посипва с пудра захар и канела. Източник: Руска кухня...
Руски пирог с круши и малиниРуски пирог с круши и малини
Крушите се обелват, нарязват се на тънки резенчета. Добавят се захарта, малините и канелата и всичко се разбърква. Маслото се нарязва на ситно...
Руски пирог с извара и ябълкиРуски пирог с извара и ябълки
Отгоре се разпределят нарязаните на тънки резени ябълки и пирогът се пече 50 минути на 180 градуса....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: