Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Саламурени Кисели Краставици

Саламурени Кисели Краставици

Прегледай всички 23 авторски предложения относно саламурени кисели краставици в Gotvach.bg.
Кисели краставички в бурканиКисели краставички в бурканиКиселите краставички в буркани са готови....
Кисели краставички на слънцеКисели краставички на слънце
3
Киселите краставички на слънце са готови....
Салата от кисели краставичкиСалата от кисели краставички
Салатата от кисели краставички е готова....
Кисели краставички с фиксКисели краставички с фикс
Държим на огъня докато сместа заври и докато е още топла заливаме внимателно върху подредените краставички....
Американски сладко-кисели краставичкиАмерикански сладко-кисели краставички
Консумираме след 2 дни вкусните кисели краставички....
Кисели краставички без стерилизиранеКисели краставички без стерилизиране
Важно е първата седмица да разклащате бурканите с кисели краставички. Държите на температура не по-висока от 20 °C....
Кисели краставички по гръцкиКисели краставички по гръцки
5
След този момент преместете бурканите с краставички на хладно. За около 10-тина дни трябва да се избистрят и да са готови за консумация....
Кисели краставички без варенеКисели краставички без варене
5
На дъното на избраните от вас буркани сложете черния пипер и синапа. Добавете солта, захарта и оцета. После наредете краставичките, като се стараете...
Мусака с кисели краставичкиМусака с кисели краставички
Киселите краставички се нарязват също на ситно. Загрейте олиото и запържете ситно скълцания праз/лук....
Кисели краставички по килифарскиКисели краставички по килифарски
Наредете измитите краставички. Добавете захарта и солта. След това сипете оцета и допълнете с вода до шийката на буркана....
Кисели краставички с кориандърКисели краставички с кориандър
2
Насипете измитите краставички и всички останали продукти в съд и ги залейте със студена вода. След три дни те започват да втасват....
Бургер с кисели краставичкиБургер с кисели краставички
3
Краставичките и лукът се нарязват на ситно. Добавят се месото, черният пипер и солта. Разбърква се добре и се разделя на 6 топки. Топките се притискат...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: