Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Джолан с Картофи в Гювеч

Свински Джолан с Картофи в Гювеч

Открий всички 22 избрани предложения за свински джолан с картофи в гювеч в Gotvach.bg.
Свински джолан с бира в гювечСвински джолан с бира в гювечОставя се свински джолан с бира в гювеч да се готви още два часа....
Свински джолан с глазура в гювечСвински джолан с глазура в гювеч
Поставете свинския джолан в глинения гювеч. Сипете зеленчуковия бульон. Покрийте с капака и поставете в студена фурна....
Свински джолан със зеленчуци в гювечСвински джолан със зеленчуци в гювеч
1
Вадя джолана от маринатата и го слагам върху зеленчуците, режа сланината на по-дебели ленти и покривам джолана с нея, заливам с малко от виното -...
Свински джолан с кожа в гювечСвински джолан с кожа в гювеч
Свинският джолан с кожа в гювеч е готов....
Свински джолан с боб в гювечСвински джолан с боб в гювеч
Свинският джолан с боб в гювеч е много вкусно ястие....
Свински джолан със сърца в гювечСвински джолан със сърца в гювеч
2
Сложете капака на гювеча и сложете да се пече за около 2 часа в умерена фурна....
Свински джолан с гъби, моркови и картофи в гювечСвински джолан с гъби, моркови и картофи в гювеч
Свинският джолан се измива, подсушава и поръсва със сол....
Сочен свински джоланСочен свински джолан
3
Свинският джолан се измива и се слага в тенджерата под налягане, като се залива се с вода....
Осолен свински джоланОсолен свински джолан
Провесете осоления свински джолан на хладно и проветриво място за 1 седмица....
Печен свински джоланПечен свински джолан
6
Надупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес....
Свински джолан със зеленчуци в глинен гювечСвински джолан със зеленчуци в глинен гювеч
1
Свинският джолан със зеленчуци в глинен гювеч е много вкусен....
Свински джолан с кисело зеле в гювечСвински джолан с кисело зеле в гювеч
Свинският джолан с кисело зеле в гювеч е много вкусен. Източник: Николинка Петрова от Кулинарна мрежа...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: