Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан с кожа и кисело зелеПремахваме фолиото и запичаме свински джолан с кожа и кисело зеле....
Джолан с прясно зеле в глинен гювеч
В голям гювеч се слагат джоланите, 40 мл от олиото и
1/2 от водата, посолява се.
Гювечът се пъха в студена фурна и тогава се включва....
Свински джолан с прясно зеле в йенска тенджера
Хапнете си сладкосвински джолан със прясно зеле в йенска тенджера с чаша червено вино....
Обезкостен свински джолан с кисело зеле и оризОбезкостеният свински джолан с кисело зеле и ориз е готов....
2
Свински джолан в гювеч с бира и медИ нашето джоланче е готово!
Може по желание да се поръси свинският джолан в гювеч с бира и мед с пресен магданоз....
3
Свински джолан с картофи в гювеч и моркови
Поднасяме свински джолан с картофи в гювеч и моркови с нарязан пресен магданоз....
Богат свински джолан в гювеч
Захлупва се и джоланът в гювеч поставя в студена фурна.
Богатият свински джолан в гювеч се пече се 3-3.5 часа на 200 градуса....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 8
55
42
30
21
10
Дай твоята оценка: