Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле в глинен гювечСлед това фурната се изключва и се оставя да се доготви на остатъчната топлина пиле в глинен гювеч....
Агнешко в глинен гювечОставя се на включен горен реотан, за да се запече отгоре месото.
Агнешкото в глинен гювеч е готово....
3
Гювеч със свинско месо и зеленчуци
Измиваме месото и нарязваме на малки хапки. Слагаме да се запържи в олиото....
Гювеч с телешко месо
В йенска тенджера се добавят морковът, лукът и свареното телешко месо, което се разкъсва на парчета....
Гювеч с пушено месо
Сложете гювеч във фурната и загрейте на 100 градуса (това се прави за да се темперира гювеча да не се спука)....
Манастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина....
Пълнен заек в глинен гювеч
За рецептата за пълнен заек в глинен гювеч измиваме си добре заека и го подсушаваме.
Оставяме на страна, за да си приготвим плънката....
Свински гърди в глинен гювеч
Сервирайте в дълбоки чинии свинските гърди в глинен гювеч с лимон и чеснова майонеза....
Свински кебап в глинен гювеч
Добавете нарязаното свинско месо на късчета. Разбъркайте и след като месото се запържи, свалете съда откотлона....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 7
51
43
30
23
10
Дай твоята оценка: