Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик с фини кориТутманикът се пече се на 180 градуса за 25-30 минути.
Тутманикът с фини кори е много вкусен....
Сусамен тутманик с кашкавал
Извадете, нарежете и хапнете за закуска бъркан тутманик със сирене и кашкавал.
Добър апетит!...
Тутманик с оризово брашноАз използвах домашно биволско мляко, което беше много гъсто и маслено, така придава още по-неустоим вкус на тутманика....
2
Тутманик с кисело млякоРазбиват се трите яйца и към тях се прибавят млякото, в което е разтворена содата, мазнината, сиренето и брашното.
Полученото средно твърдо тесто...
20
Карнобатски тутманик с кашкавал
Размиваме маята в малко хладка вода. Прибавяме около 2 с.л. брашно и приготвяме каша, която оставяме да втаса.
Замесваме меко тесто, като към пресятото...
Многослоест тутманик с плънка
След като е готов тутманика намазваме с разбитото яйце и поръсваме със сусама и маковото семе. Печем в предварително загрята фурна до готовност....
Вкусен тутманик с маяБрашното се пресява и се прави кладенче по средата. Във водата се разтварят олиото, солта, захарта и маята и се изсипват по малко в брашното, като...
1
Хрупкав тутманик с пръжки
Готовият тутманик се поръсва с вода и се завива с хартия, а върху нея и кърпа. Оставя се за десетина минути, за да си "почине"....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
52
44
30
22
10
Дай твоята оценка: