Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сирена Пита

Сирена Пита

Открий всички 36 авторски предложения относно сирена пита в Gotvach.bg.
Слънчева питаСлънчева питаТака поставени една върху друга и поръсени със сирене корите се навиват на руло....
Спаначена питаСпаначена пита
Измийте спанака и лука, след което ги нарежете на ситно. Добавете останалите продукти и разбъркайте до получаване на кексово тесто. Изсипете...
Пита ВИЛИПита ВИЛИ
Втората част се сплесква на питка и се намазва с олио и малко от натрошеното сирене....
Пита ЦветчеПита Цветче
2
В купа активирам маята с млякото, захарта и 1 лъжица брашно. След което разбивам яйцата и останалото мляко. Пресявам брашното, правя кладенче и изсипвам...
Пита ПлетеницаПита Плетеница
2
Затоплете двата вида мляко и в 100 мл от прясното разтворете маята и захарта, и оставете да шупне. Пресейте брашното и солта и направете кладенче....
Пълнена питаПълнена пита
2
От продуктите се замесва меко тесто, което се покрива с влажна кърпа и се оставя за около 40 минути на топло, докато втаса. Втасалото тесто се разделя...
Пита ВъзелчеПита Възелче
Разтворете маята в затопленото мляко заедно със захарта и оставете да шупне. Пресейте брашното и направете кладенче, в него сложете олиото, солта...
Сладка питаСладка пита
Прясното мляко се сварява и се оставя да поизстине. Трябва да е хладко. След това се добавят останалите продукти, без жълтъците, и се разбъркват...
Пита СнежинкаПита Снежинка
Първо се пресява брашното и се прави кладенче. Сипва се сухата мая, захарта, сол, топло прясно мляко, кисело мляко, олиото и яйцата, като се отделя...
Памук питаПамук пита
Замесваме обикновено тесто и го оставяме да втасва. Като втаса тестото го пресмесваме и го делим на равни части и пак го оставяме да втасва. Оформянето...
Пита ЗлаткаПита Златка
Маята се натрошава, прибавя се захарта и се залива с малко хладка вода. Брашното се пресява със солта. Прави се кладенче в средата и в него се слагат...
Крем-питаКрем-пита
1
Брашното се пресява със солта. Прави се кладенче в средата и в него се слагат водата и оцетът. Замесва се тесто, оформя се на топка и се разрязва...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: