Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладки Гъбки и Орехчета

Сладки Гъбки и Орехчета

Прегледай всички 23 подбрани съвети относно сладки гъбки и орехчета в Gotvach.bg.
Сладки немски орехчетаСладки немски орехчетаБелтъците се разбиват на сняг, добавя се захарта и ванилията. При непрекъснато бъркане сместа се нагрява до изчезването на захарните кристалчета....
Сладки маслени орехчетаСладки маслени орехчета
След изпичане на маслените орехчета - пак в пудра захар с ванилия. Този вариант е по-ефектен, но отиват много нарязани на тънко орехи....
Зелени орехчета с мед за очитеЗелени орехчета с мед за очите
Измиваме си много добре зелените орехчета, поставяме си на домакинска хартия и изчакваме да се подсушат....
Лимецови коледни сладки ГъбкиЛимецови коледни сладки Гъбки
Лимецовите коледни сладки Гъбки са готови....
Сладки гъбки с пресаСладки гъбки с преса
Разбийте яйцата със захарта до побеляване. Докато продължавате да бъркате, добавете свинската мас, ванилията и амонячната сода, която е шупнала предварително...
Сладките орехчета от едно времеСладките орехчета от едно време
Напълнете орехчетата и оставете един ден, за да поемат крема. Уникални сладки орехчета от едно време....
Сладки коледни гъбкиСладки коледни гъбки
Сладките коледни гъбки са много вкусни....
Ликьор от зелени орехчета и червено виноЛикьор от зелени орехчета и червено вино
Нарязваме орехчетата на четвъртинки, слагаме ги в 3-литров буркан, заливаме ги с ракията, плътно затваряме буркана и ги оставяме да престоят така...
Ликьор от зелени орехчета с домашна ракияЛикьор от зелени орехчета с домашна ракия
Орехчетата се събират от края на май до средата на юни....
Чудотворен ликьор от зелени орехчета и медЧудотворен ликьор от зелени орехчета и мед
Измийте добре под течаща вода орехите. Сложете ги в гевгир, след като се изцедят добре ги нарежете на малки кубчета. Към тях се добавя ракията....
Маслени сладки Гъбки с какаоМаслени сладки Гъбки с какао
2
Ароматните, ронливи и вкусни гъбки оставете да се охладят напълно....
Сладки гъбки с канелена захарСладки гъбки с канелена захар
2
Мекото масло се разбива с пудрата захар, добавя се яйцето и олиото, след това се добавя половината канелена захар и малко по малко брашното, измесва...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 10
56
43
31
20
10
Дай твоята оценка: