Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиши с пшеничен грисГотовият сладкиш се поръсва с пудра захар, докато е топъл. Консумира се студен....
5
ГрисЯбълков сладкиш и чаени бисквитки
Залива се с пандишпановата смес и нашият ябълков сладкиш се пече.
Ябълковият сладкиш и чаени бисквитки е много вкусен и лесен за приготвяне....
Летен плодов сладкиш и ментинка
Сервирайте парче сладкиш с охладената напитка - това е лятна наслада за душата :)))...
Пържени сладкиши Букви и числаВ брашното се слагат мекото масло, бакпулверът и захарта. Добавят се яйцата, сокът от лимон, канелата, ванилията, като се омесва на ръка гладко тесто...
1
Желе от малини за сладкиши
В комбинация със захар и сметана, като топинг за сладолед и палачинки, за намазване на пай, чийзкейк и други плодови сладкиши, като глазура, то придава...
Захаросани портокалови корички за сладкиши
Съхраняват се в хладилник, може да се използват при направата на кексове, козунаци и други сладкиши....
Шоколадова глазура за торти и сладкишиСложете сметаната в касерола. Включете котлона и изчакайте да заври.
Махнете и добавете кравето масло на кубчета. Разбъркайте и сложете шоколада...
2
Шоколадов ганаш за торти и сладкиши
Това е най-обикновеният шоколадов ганаш за торти и сладкиши.
В малък съд се сипва сладкарската сметана....
Пухкав пандишпан за сладкиши и торти
Изпечете пухкавия пандишпан за сладкиши и торти за около 35-40 мин., като задължително държите вратичката на фурната затворена през първите 20 мин...
Карамелен топинг за сладкиши и торти
Полученият карамелен топинг може да се използва за декорация и допълнителен вкус към торти и сладкиши, домашен сладолед, пастички и други....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: