Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Солени Тарталети

Солени Тарталети

Прегледай всички 36 авторски предложения относно солени тарталети в Gotvach.bg.
Сицилиански тарталети с кашкавалСицилиански тарталети с кашкавалБрашното се смесва със солта и маслото и се получават трохи. Добавят се 2 супени лъжици студена вода и се замесва тесто. Правят се 4 топки, разточват...
Тарталети с карамелена плънкаТарталети с карамелена плънка
Изрязват се кръгове малко по-големи от формички за тарталети....
Тарталети с червени боровинкиТарталети с червени боровинки
1
Сипете върху тарталетите и завършете със сместа с боровинките. Охладете и поднесете....
Тарталети с горски плодовеТарталети с горски плодове
Напълнете всяка купичка с крем и покрийте тарталетите с плодове по избор. Тарталетите с горски плодове са готови....
Лимецови тарталети с прасковиЛимецови тарталети с праскови
Сместа се изсипва във всяка тарталета. Отгоре във всяка тарталета се нареждат резенчета праскови....
Тарталети с бейби морковчетаТарталети с бейби морковчета
Печете тарталетите в загрята фурна на 200 градуса около 20 минути. Тарталетите с бейби морковчета са много вкусни....
Тарталети с млечен кремТарталети с млечен крем
1
Приберете в хладилника за поне 30 мин и сервирайте тарталетите с усмивка. Тарталетите с млечен крем са чудни....
Тарталети с боровинков кремТарталети с боровинков крем
За рецептата за тези плодови тарталети използвайте широки форми за тарталети....
Шоколадови тарталети с малиниШоколадови тарталети с малини
Пълнежът се разпределя в тарталетите. Отгоре се украсяват с малини и свежи листенца мента. Тарталетите се охлаждат поне за 2 часа....
Тарталети с шоколадов кремТарталети с шоколадов крем
Печем тарталетите в предварително загрята фурна на 180 градуса за 20 минути, охлаждаме ги и ги пълним с крема, украсяваме с коктейлна черешка и със...
Тарталети с овесени ядкиТарталети с овесени ядки
1
Във всяка от тарталетите слагаме по 1 с.л. (може и малко повече) кисело или плодово мляко....
Тарталети с течен шоколадТарталети с течен шоколад
2
От продуктите за обвивката се замесва меко тесто, оставя се да се охлади за 15 минути в хладилника. Разточва се, с чаша се изрязват кръгове, които...

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: