Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Икономично песто с босилекПестото се съхранява в хладилник в буркан с капачка, за да не потъмнява....
Магданозено песто с орехи
Използвайте магданозеното песто с орехи като салатен дресинг, сос за паста или просто намазано на препечена филийка....
Магданозено песто с маслини
Пресният магданоз се измива добре, махат се по- големите дръжки, а листенцата се слагат в компотен буркан. Добавят се маслините без костилки, скилидките...
Макарони със сос песто
В хаванче се счуква нарязаният босилек, добавят се кедровите ядки, чесънът и постепенно се долива босилекът. Добавя се сиренето, овкусява се със солта...
Спагети със сос песто
Сварете спагетите в подсолена вода, според указанията на опаковката, отцедете ги и ги объркайте с пестото....
Песто от магданоз
Всичко се слага в блендер/чопър и се смесва до еднородна смес.
Най-накрая при непрекъснато разбиване се сипва постепенно зехтинът.
Може да...
Песто от глухарчеРазбийте пестото до гъста каша, ако ви се вижда много гъсто - добавете още зехтин.
Подходящо е като сос за спагети и салати....
1
Песто от цвекло
Цвеклото се увива във фолио и се пече на фурна 50 минути. Оставя се във фолиото да изстине, като същевременно доомеква. След като изстине, се отваря...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: