Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Супа ЛещаСварява се лещата и първата вода се изхвърля.
Добавя се олио и сол. Следва да добавите нарязания лук и подправките.
Накрая се слагат доматите...
Грахова супаПоследно към граховата супа се добавя прясното мляко.
Граховата супа се сервира с крутони....
4
Супа рибник
Измиваме и почистваме рибата. Поставяме с тенджера и заливаме със студена вода. Оставяме да се свари на тих огън.
Изваждаме и почистваме от костите...
Швейцарска супа
Нарежете на ситно кромида, целината и моркова и ги запържете в олиото.
Добавете шунката и бекона на кубчета, след тях - и предварително накиснатите...
Червена супа
Зеленчуците се настъргват или нарязват на ситно. Лукът се запържва в маслото. Добавят се цвеклото, картофите, морковът и млякото.
Посоляваме и...
Гръцка супа
Нарязваме лука на ситно. Слагаме каймата в дълбок съд. Добавяме лука, яйцето солта, ригана и кимиона и я омесваме. Също добавяме към 50 г ориз....
Телешка супаНарежете месото и корените за супа ситно, лука и картофите ситно.
Смесете продуктите и ги сложете да се задушават в мазнина и малко вода....
2
Моряшка супа
Отстранете главите, опашките и костите на рибите. Поставете ги в тенджера, залейте ги с 1.2 л вода и овкусете с дафинов лист, черен пипер на зърна...
Супа Поррусалда
Опитайте още Рибена супа с крутони, Манастирска рибена супа, Рибена чорба, Рибена чорба по търновски, Черноморска рибена чорба, Габровска рибена чорба...
Супа Писту
Предварително накиснатият боб се сварява. Добавете към него морковите, целината, тиквичките, зеления боб, праза, картофа, бульона и подправките....
Магданозена супаВодата се кипва и в нея се сипва нарязаният на ситно магданоз. Грисът се разбърква с жълтъците и с лъжица се добавя постепенно към супата.
Добавя...
1
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
52
41
33
21
10
Дай твоята оценка: