Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да станат пухкави бухтите?
Ако тя има гъстота, наподобяваща тази на кекса, то това е знак, че брашното е прекалено много....
Как палачинките да станат пухкави
Какво по-хубаво от това да започнете деня с тънки и същевременно пухкави палачинки....
Тайната на френските палачинкиТова максимално го насища с въздух, който ще направи тестото леко и пухкаво....
Тайната на вкусните тиганици
Те стават и по-мазни, затова тайната на вкусните, но и здравословни тиганици е след изпържването закуската да се постави върху домакинска хартия,...
Тайната на вкусния хек
Идва ред на първата тайна - за да направим филето нежно и с невероятен вкус и хрупкава обвивка, ще запържим хека с галета....
Тайната на вкусния шаранОбикновено свързваме шарана с трапезата за Никулден. Но не е задължително тази риба да се приготвя само за празника на светията. Тя може да бъде...
1
Тайната на вкусната леща
Ето тайната на вкусната леща!
За да приготвите вкусна леща, първо я почистете и измийте добре....
Тайната на вкусните ребърца
Ние ще ви разкрием тайната на вкусните ребърца и как да си ги приготвите......
Тайната на вкусните мекициЕто тайната на вкусните мекици! Всъщност тя е содата бикарбонат. За да станат пухкави и въздушни, им сложете щипка сода....
1
Тайната на вкусната мусакаИ според готвача на Тодор Живков - известния бай Данчо, тайната се крие именно в заливката....
2
Тайната на вкусния качамак
Каква е тайната на вкусния качамак?
В България, в Смолянско, наред с гайдата, качамакът е една от емблемите на Родопите....
Тайната на вкусните фалафели
Ето какво е важно да знаете и каква точно е тайната на вкусните фалафели.
1. Внимавайте при употребата на сода....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 8
51
43
32
22
10
Дай твоята оценка: