Gotvach.bg»Избрани Колекции»Топеница с Печени Чушки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Топеница с Печени Чушки

Топеница с Печени Чушки

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно топеница с печени чушки в Gotvach.bg.
Топеница с печени чушкиТопеница с печени чушкиСъхранявайте вкусната топеница с печени чушки в затворен съд в хладилника. Може да я приготвите от предния ден....
Млечна топеница с печени чушкиМлечна топеница с печени чушки
1
Прибавете нарязаните чушки и посолете. Добавете киселото мляко, майонезата и натрошеното сирене -разбъркайте. Сервирайте поръсено с магданоз....
Топеница със сирене и печени чушкиТопеница със сирене и печени чушки
9
Баба ми приготвяше топеницата, като начукваше продуктите поетапно в голямо хаванче - започваше с накълцания чесън и сол, добавяше чушките, по малко...
Салата Топеница с чушки и чесънСалата Топеница с чушки и чесън
Млякото се изсипва в купа, към него се прибавят натрошеното сирене, нарязани на ситно яйцата и чушките, чесънът, малко зехтин или олио....
Печени чушки с яйцаПечени чушки с яйца
4
Печените чушки с яйца са много вкусни....
Печени чушки в бурканиПечени чушки в буркани
Печените чушки в буркани са готови....
Печени чушки с чесънПечени чушки с чесън
3
Опечете чушките и ги сложете в найлонов плик, за да се задушат и да се обелят по-лесно. Наредете обелените чушки в чиния....
Печени чушки с катъкПечени чушки с катък
Изпичате чушките и ги нарязвате на ситно. Пасирате сиренето заедно с млякото и чесъна. Прибавяте нарязаните чушки и малко зехтин....
Печени чушки с магданозПечени чушки с магданоз
Покрийте готовите чушки за около 5 минути, след което ги обелете....
Печени чушки с морковиПечени чушки с моркови
Докато чушките се задушават, почистете и нарежете морковите, чесъна и целината....
Печени чушки с доматен сосПечени чушки с доматен сос
1
Залейте чушките с доматения сос и поръсете щедро с нарязан магданоз. Да ви е вкусно с тези бабини печени чушки с доматен сос....
Мариновани печени чушки в бурканиМариновани печени чушки в буркани
1
Чушките се изчистват от семената и се изпичат. След като изстинат, се обелват и се оставят в дълбока тенджера....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: