Gotvach.bg»Избрани Колекции»Традиционна Мусака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционна мусака с подправкиКартофите се нарязват на малки кубчета и се слагат в тава.
В тенджера се слага масло да се разтопи. Към него се добавят дребно надробения лук....
Традиционна мусака с различен вкус
Направете заливката за мусака, като в купа счупите яйцата.
Добавете киселото мляко, брашното и содата. Разбъркайте с тел....
Моята традиционна мусакаПоливаме мусаката, когато картофите са готови и оставяме да се изпече до златисто.
Да ви е сладко!...
3
Традиционна мусака със заливкаСлед като се изпари водата, мусаката се залива с предварително разбитите яйца, брашно и кисело мляко. Запича се до готовност....
3
Традиционна българска мусакаМусаката е може би най-популярното ястие у нас, което се смята за традиционно във всеки български дом....
29
Мусака с месоНарязваме месото на малки парчета и го задушаваме леко в тиган. В тава изсипваме месото и добавяме подправките.
Обелваме, измиваме и нарязваме...
2
Мусака с риба
Рибата се сварява в солена вода и се обезкостява.
Докато рибата се вари, картофите се белят, мият и нарязват на колелца. В тава за печене се нареждат...
Мусака с елда
Загрейте олиото и задушете ситно нарязаните лук и моркови. Добавете каймата и овкусете със сол и черен пипер.
Междувременно залейте елдата в вода...
Мусака с лещаСлед това мусаката се изважда от фурната и се изсипва заливката отгоре ѝ. Връща се във фурната и се пече до готовност....
4
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
53
42
32
22
10
Дай твоята оценка: