Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Туршия в Бидон

Туршия в Бидон

Открий всички 23 избрани предложения за туршия в бидон в Gotvach.bg.
Кисело зеле в бидонКисело зеле в бидонАко още си нямате бидон, разгледайте тези обяви за бидони....
Лесно кисело зеле в бидонЛесно кисело зеле в бидон
2
Зелките се нареждат възможно най-плътно в бидона с кочаните нагоре, за да не се изсипва солта. Между тях се уплътнява с половинки и четвъртинки....
Слънчева туршияСлънчева туршия
3
Оставяме туршията на слънчево място от 7 до 10 дни, като през това време обръщаме бурканите 2-3 пъти....
Туршия чушкиТуршия чушки
Туршията се разклаща ежедневно в продължение на една седмица, след което е готова за консумация....
Вишнева туршияВишнева туршия
Вишните се измиват и почистват от дръжки. Нареждат се в подготвените буркани, и то 1 см под ръба на съда. Възвира се марината от захар, оцет и...
Лютива туршияЛютива туршия
Приберете туршията на хладно място....
Ловешка туршияЛовешка туршия
Наредете туршията в буркани - ред чушките, ред от останалия зарзават. Залейте със студената саламура, притиснете добре и затворете....
Туршия-сармиТуршия-сарми
На няколко дни претакайте туршията, след което я приберете на хладно и сухо място....
Търновска туршияТърновска туршия
Изчистете чушките и ги нарежете на кръгчета с широчина около 5 см. Нарежете доматите на дълго, а морковите - на кръгчета. Нарежете магданоза на...
Водна туршияВодна туршия
Измитите и нарязани/накъсани зеленчуци се слагат в подходящ дълбок съд (бидон)....
Лучена туршияЛучена туршия
Оставят се поврат 2-3 минути и се изчаква туршията да изстине. Пресипва се в буркани и се допълва със зехтин....
Турска туршияТурска туршия
Добре почистените глави червено цвекло се сваряват до готовност. Продуктите за марината се смесват и се загряват на бавен огън до пълното разтваряне...

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: