Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик със Суха мая

Тутманик със Суха мая

Открий всички 24 подбрани съвети относно тутманик със суха мая в Gotvach.bg.
Кърджалийски тутманикКърджалийски тутманикМаята се забърква с малко брашно, щипка захар и топло прясно мляко. Оставя се да шупне на топло. Брашното се пресява и се слага в тава като по...
Пухкав тутманикПухкав тутманик
Пригответе смес от киселото мляко, яйцата, мазнината, начупеното сирене и солта. Прибавете разтворената в оскъдно количество вода мая. Разбъркайте...
Маминият тутманикМаминият тутманик
Изпробвайте още рецептата за Лесен тутманик, Завит тутманик, Бабиният тутманик, Мързелив тутманик, Тутманик по болярски, Тутманик на бурми....
Неустоим тутманикНеустоим тутманик
1
Тавичката, в която се пече тутманикът, се намазва с олио и се поръсва с брашно, за да може да се извади....
Копривщенски тутманикКопривщенски тутманик
1
Разбиваме последното яйце и с него също заливаме тутманика....
Мързелив тутманикМързелив тутманик
Замесвате меко тесто с яйцата, брашното, захарта и солта. Разделяте тестото на две части. Разтопявате маслото и овалвате едната питка в него. Правите...
Тутманик БогданкаТутманик Богданка
2
Разбиваме яйцата. Прибавяме водата, солта, захарта и пресятото брашно. Замесваме меко тесто и го разделяме на две части. В тавичка разтопяваме...
Персийски тутманикПерсийски тутманик
7
Персийският тутманик се пече около 45 минути на 180 градуса до златиста коричка....
Лесен тутманикЛесен тутманик
11
Изпечете тутманика в гореща фурна за около 20-30 минути или до готовност....
Тутманик РодинаТутманик Родина
1
Тутманикът Родина е много вкусен....
Слоест тутманикСлоест тутманик
3
Характерното за този тутманик е че втасва, докато се пече, а резултатът е страхотен. Слоестият тутманик е готов....
Бухнал тутманикБухнал тутманик
2
Бухналият тутманик е готово....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
52
45
32
20
10
Дай твоята оценка: