Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шницел ПармезанЗагрейте в тиган маслото и олиото и изпържете до златисто панираните шницели от всяка страна....
Натурален шницел
Свинското филе се начуква и се набраздява с остър нож леко, без да се нарязва.
Овалва се в брашно и се пържи в малко мазнина.
Сервира се с...
Царски шницел
Задушете до пълна готовност и поднесете царските шницели с гарнитура от зеленчуци и лимонови резени....
Задушена кайма с вино
След като зеленчуците се запържат, добавете каймата. Бъркайте енергично, докато се раздроби и залейте виното....
Броколи ПанеИзмийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава.
Оставете бланшираните...
3
Гъби панеГъбите се почистват, отрязват се пънчетата. Почистените гъби се измиват и се сваряват в малко вода. Отцеждат се и се подсушават.
Панировката се...
2
Калмари панеПочистваме калмарите и нарязваме тубите на шайби. В подходящ съд смесваме добре разбитото яйце и изстудената бира. При непрекъснато бъркане добавяме...
2
Език панеСвинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа.
След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва...
1
Акула панеНарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2 часа...
1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: