Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шницел Пане от Кайма

Шницел Пане от Кайма

Открий всички 24 избрани предложения относно шницел пане от кайма в Gotvach.bg.
Шницел ПармезанШницел ПармезанЗагрейте в тиган маслото и олиото и изпържете до златисто панираните шницели от всяка страна....
Натурален шницелНатурален шницел
Свинското филе се начуква и се набраздява с остър нож леко, без да се нарязва. Овалва се в брашно и се пържи в малко мазнина. Сервира се с...
Царски шницелЦарски шницел
Задушете до пълна готовност и поднесете царските шницели с гарнитура от зеленчуци и лимонови резени....
Задушена кайма с виноЗадушена кайма с вино
След като зеленчуците се запържат, добавете каймата. Бъркайте енергично, докато се раздроби и залейте виното....
Броколи ПанеБроколи Пане
3
Измийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава. Оставете бланшираните...
Гъби панеГъби пане
2
Гъбите се почистват, отрязват се пънчетата. Почистените гъби се измиват и се сваряват в малко вода. Отцеждат се и се подсушават. Панировката се...
Калмари панеКалмари пане
2
Почистваме калмарите и нарязваме тубите на шайби. В подходящ съд смесваме добре разбитото яйце и изстудената бира. При непрекъснато бъркане добавяме...
Сиренца панеСиренца пане
2
Сиренцата пане са много вкусни....
Толстолоб панеТолстолоб пане
Толстолобът пане е много вкусен....
Пане кундзатоПане кундзато
P.S: Пане кунзато означава подправен хляб и е огромен отворен сандвич....
Език панеЕзик пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва...
Акула панеАкула пане
1
Нарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2 часа...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: