Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паниран шницелКъм смляното месо се настъргва глава лук. Разбива се едно яйце и се омесва.
След това се добавят подправките подред - червен пипер, черен пипер...
Рибен шницел
Овкусяваме рибните филета със сол и черен пипер.
Потапяме ги последователно в брашно, разбитите яйца и галета.
Пържим ги в сгорещено олио....
Натурален шницел
Свинското филе се начуква и се набраздява с остър нож леко, без да се нарязва.
Овалва се в брашно и се пържи в малко мазнина.
Сервира се с...
Задушена кайма с вино
След като зеленчуците се запържат, добавете каймата. Бъркайте енергично, докато се раздроби и залейте виното....
Вкусен рибен шницел
Омесете всичко (като според вкуса ви можете да добавите и повечко кайма) хубаво и с мокри ръце оформете шницели като по ваша преценка и желание ги...
Кълцан рибен шницелНакиснете хляба в млякото, изстискайте го и го сложете при рибената кайма. Добавете яйцата, маслото, накълцания магданоз и доматеното пюре....
1
Пикантен пилешки шницел
Пикантният пилешки шницел се поднася с гарнитура по избор, като за летния сезон избрах домати, за да бъде ястието по-леко....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: