Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шоколадова Торта Сърце

Шоколадова Торта Сърце

Разгледай всички 24 избрани предложения за шоколадова торта сърце в Gotvach.bg.
Огледална Торта СърцеОгледална Торта СърцеСтуденият блат се оразмерява, така че да се получат еднакви ленти, с които ще оформим тортата сърце....
Сладкиш-сърце с майонезаСладкиш-сърце с майонеза
1
Всички сухи съставки се разбъркват добре и към тях се добавят водата и майонезата. Сладкишът се пече в умерено загрята фурна за 25-30 минути, като...
Свинско сърце в маслоСвинско сърце в масло
5
Добавят се нарязаните сърца, солта и всичко се запържва до омекване. Чесънът се реже на ситно и се добавя към сърцата....
Панакота сърце с орехиПанакота сърце с орехи
Затопляме прясното мляко, като сипваме в него 1/2 ч.ч захар. Киселото мляко го разбиваме с миксера, така че да стане гладка смес. През това...
Свинско сърце с оризСвинско сърце с ориз
Сваряваме сърцето. В тенджера запържваме лукa. Прибавяме нарязаното на парчета сърце, пържим 5 минути и доливаме бульона....
Сърце с ванилов пудингСърце с ванилов пудинг
Сърцето с ванилов пудинг е страхотен десерт....
Шоколадово сърце с портокалиШоколадово сърце с портокали
Печете шоколадовия сладкиш на 160 градуса за 45 минути. Шоколадовото сърце с портокали е готово....
Шоколадова торта ОреоШоколадова торта Орео
1
Украсяваме тортата с топинг и бисквитки Орео. По желание добавете и цветни захарни орнаменти....
Плодово-шоколадова тортаПлодово-шоколадова торта
Разбива се сметаната и се маже тортата отвътре. Отгоре се маже с разтопения шоколад и маслото....
Нежна шоколадова тортаНежна шоколадова торта
1
Оставете шоколадовата торта да се охлади напълно преди сервиране....
Орехово-шоколадова тортаОрехово-шоколадова торта
За глазурата разтопете шоколада и го оставете леко да се охлажда....
Безглутенова шоколадова тортаБезглутенова шоколадова торта
3
Тази торта е подходяща за хора на безглутенова диета или алергия към глутен. А за почитателите на шоколада е истинско изкушение....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: