Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ароматно свинско с вино, кашкавал и лук
Свинското се нарязва на хапки. Поставя се в тиган със сгорещено олио и малко се запържва от двете страни....
Шпиковано агнешко бутче
Месото се измива и се махат ципите му. С остър нож се правят дупки в него и в тях се слагат скилидка чесън, парченце морков, малко сланина и зърна...
Задушено Телешко Шпиковано
Месото от бут се начуква и се шпикова със сланина, нарязана на тънки лентички, моркови и малко от целината - също на лентички, които напъхваме в разрезите...
Свинско с бакла
Нарязвате месо, запържвате в мазнината, добавяте нарязания на ситно лук и морков.
Обработвате баклата и я прибавяте към месото, наливате вода...
Свинско в гювеч
Запържва се месото което е нарязано на хапки, добавя се лукът, червен пипер, черен пипер и малко сол.
В пръстен гювеч се изсипва запърженото месо...
Свинско с лапад
Нарязваме свинското месо на парчета. Слагаме сол и смлян черен пипер на вкус. Объркваме го добре да се разнесат подправките....
Свинско с бира
Режем месото на кубчета, овкусяваме го и го пържим в сгорещеното олио. Режем и лука на колелца и ги запържваме в същата мазнина.
Белим доматите...
Свинско с лук
Нарежете месото на едри парчета и го задушете в мазнината. Щом порозовее прибавете нарязания на филийки лук.
Похлупете тенджерата и задушавайте...
Свинско с горчица
Месото се нарязва на парчета с предпочитана големина и се изсипва в тавичка. Залива се с вода, поръсва се с чубрица и сол.
Печете в загрята фурна...
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
50
45
30
20
10
Дай твоята оценка: