Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Беларуски ябълков пирог с бутер тесто
Ябълките се обелват, нарязват се на тънки резенчета и с тях се покриват тестото....
Икономичен ябълков щрудел
Изважда ябълковия щрудел, поръсваме с пудра захар и нарязваме на парчета.
По вкусен е студен, стига да изчакате!...
Сиропиран ябълков щрудел
Студеният щрудел се залива с охладения сироп. По желание се поръсва с пудра захар.
Сиропираният ябълков щрудел е готов....
Италиански ябълков щрудел
Извадете изпечения италиански ябълков щрудел и веднага поръсете с пудра, примесена с една ванилия захар....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
51
45
31
20
10
Дай твоята оценка: