Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пърженки с баклаБаклата се вари в подсолена и вряща тенджера около час и се изцежда. Лукът се запържва в маслото и зехтина около 5 мин....
Бакла с джанки
Баклата се нарязва на малки парченца и се вари 5-6 минути на умерен огън. Към нея се добавят мазнината и ситно нарязания лук....
Зелена бакла плакияИзчиствате, измивате и нарязвате баклата. Нарязвате на ситно лука, моркова, целината и 5-6 скилидки чесън. Прибавяте ги към баклата....
1
Каша от бакла
Отделят се зърната на изчистената и измита бакла и се варят на тих огън до полусваряване....
Картофи с подправки
Направете напречни прорези на всички картофи на разстояние под 5 мм, като стигате до 3/4 от дебелината на картофа. Сложете ги във вода....
Картофи с воденичкиКартофите се обелват и варят, като се оставят леко несготвени.
Воденичките се варят и се нарязват....
1
Картофи с извара
Първо измийте картофите. Ако картофите не са пресни, тогава ги обелете. Сварете ги цели с кожата. Разрежете ги на половина, ако са големи....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: