Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле ТикаНарежете пилешкото на парчета с големина 3.5 см. Накиснете предварително за 1 нощ 30 дървени шишчета в студена вода....
Пиле малигатони
Поставете пилешкото в дълбока тенджера, залейте го с водата и гответе, докато месото омекне....
Пиле Мексико
Пилешкото и свинското филе се нарязват на дребни късове и след това се запържват в тиган.
Гъбите се задушават с масло до готовност....
Бяло ПилеПилешкото филе се нарязва на ситни кубчета. След това се залива със соев сос и се оставя 10-15 минути да поеме....
1
Тосканско пиле
Върнете пилето обратно в тигана. Прибавете доматите. Залейте с бялото вино и овкусете с риган, сол и черен пипер.
Сложете пилето да се вари....
Испанско пиле
Отсипете с лъжица част от мазнината, което е пуснало пилешкото месо. След това сложете вътре чушките....
Пиле Анджелина
Пилето се нарязва на парчета, които се потапят в олиото, смесено със солта, червения и черния пипер....
Уни пиле
Посипваме по дъното на огнеупорна тава първо с Маги уни сос (1/3 от дъното, като след това го разнесем). След това сипваме доматен сок, колкото да...
Дяволско пилеПечете пилешкото месо под на предварително загрят грил с месото нагоре за около 15 минути....
1
Пиле чеснатоСлед това наливаме доматения сок и веднага прибавяме част от бульона, в който сме варили пилето....
1
Пълнено пиле
Пилето е измива и изчиства. Полива се с лимоновия сок и се натрива от вътрешната страна и от външната страна със сол и черен пипер....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: