Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка дроб-сарма с лешнициДобавя се надробеният дроб, черен пипер, сол и червен пипер на вкус. Пече се във фурна за 30 мин....
Агнешка дроб сарма с млечна заливкаЗалейте със заливката и прехвърлете дроб сармата във фурната на 200°C за 30-35 минути.
Агнешката дроб сарма с млечна заливка е готова....
1
Агнешка дроб сарма с кашкавалена заливка
Дроб сармата се пече във фурна, загрята до 180 градуса за около 25 минути. Време, в което ориза ще се досвари....
Моята агнешка дроб сарма със заливка
Заливаме дроб сармата със заливка, приготвена от разбитите яйца, брашното, киселото мляко и наситнено калоферче. Допичаме още 10 -15 мин....
Агнешка дроб сарма по мамина рецепта
Почиствате и нарязвате на кубчета агнешкия дроб и го сипвате в тава. Нарязвате пресния лук на ситно и го прибавяте при дроба....
Дроб сарма с черен дроб и гъби
Изваждаме дроб сармата от фурната и я покриваме с памучна кърпа.
Дроб сармата с черен дроб и гъби е готова....
Печена агнешка плешка върху дроб сарма
Агнешката плешка се обтрива със сол, черен и червен пипер, суха мащерка и олио. След това плешката се поставя върху дроб сармата....
Дроб сармаГотовата дроб сарма се полива с разбитите яйца и киселото мляко и се запича 10 - 15 минути в по - силна фурна....
3
Агнешка дроб сарма с печурки и листа от бакла
Това е заливка без брашно, която е по-приятна и се усвоява от цялата дроб сарма....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: