Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусно Реване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусно Реване

Вкусно Реване

Разгледай всички 24 авторски предложения за вкусно реване в Gotvach.bg.
Вкусно реванеВкусно реванеСлед като се изпече реването го нарязваме и го заливаме със сиропа, който се вари 5 минути. Вкусното реване е готово....
Реване с кремРеване с крем
Горещото реване залейте с охладения сироп и оставете да се охлади и попие сиропа напълно....
Реване с прасковиРеване с праскови
2
Залейте изстиналото реване с топлия захарен сироп. Поръсете реването с праскови с малко пудра захар по желание и поднесете на парчета....
Реване с млякоРеване с мляко
Когато реването изстине го залейте с подсладеното хладко мляко, което е ароматизирано с ванилията....
Реване с КомпотРеване с Компот
Разбиваме яйцата със захарта. Към тях добавяме киселото мляко и брашното, в което предварително сме поставили бакпулвера. Нарязваме орехите на...
Реване с нескафеРеване с нескафе
Извадете тавата с реването с нескафе и още горещо го полейте равномерно със студения сироп. Сервирайте реването студено!...
Реване от ИсперихРеване от Исперих
Разбийте жълтъците на водна баня с половината захар, докато стане пухкав крем и захарта се разтопи. Продължете разбиването, докато сместа се охлади...
Реване от тефтерчетоРеване от тефтерчето
3
Когато реването се пече, фурната не бива да се отваря, за да не спадне. Охладете готовото реване....
Реване с коктейлни черешиРеване с коктейлни череши
Разбийте сметаната с пудрата захар, шприцовайте върху реването и сложете черешките. Реването с коктейлни череши е много вкусно....
Гръцко реване с портокалГръцко реване с портокал
При сервиране поръсете гръцкото реване с портокал с кокосови стърготини и / или резен портокал....
Портокалово реване с грисПортокалово реване с грис
2
Портокалово реване с грис поднасяме поръсено с кокосови стърготини....
Реване с карамелен пудингРеване с карамелен пудинг
Реването с карамелен пудинг е най-добре да консумирате ден след приготвянето....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: