Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъбена Яхния

Гъбена Яхния

Разгледай всички 47 кулинарни идеи относно гъбена яхния в Gotvach.bg.
Яхния с картофи, гъби и беконЯхния с картофи, гъби и беконОтново захлупете съда с картофената яхния плътно и гответе 30 минути или до готовност на картофите....
Яхния с кюфтенца, гъби и картофиЯхния с кюфтенца, гъби и картофи
Сервираме вкусната яхния поръсена с пресен магданоз. Яхнията с кюфтенца, гъби и картофи е готова....
Леща яхния с гъби и наденичкиЛеща яхния с гъби и наденички
Продуктите се прехвърлят при лещата и яхнията се готви още около 20 минути на тих огън. Леща яхнията с гъби и наденички е готова....
Пиле яхния с гъби и мащеркаПиле яхния с гъби и мащерка
1
Сервирайте пилето яхния с гъби и мащерка, докато топло....
Пилешка яхния с праз и гъбиПилешка яхния с праз и гъби
Прибавете доматеното пюре към яхнията. Довършете готвенето на пилешката яхния още около 5 мин....
Заек с ориз и гъби яхнияЗаек с ориз и гъби яхния
Заек с ориз и гъби яхния е много вкусно ястие!...
Спаначена яхния с булгур и гъбиСпаначена яхния с булгур и гъби
Чудесна пролетна спаначена яхния! Опитайте моята спаначена яхния с булгур и гъби - по-вкусна е, отколкото изглежда!...
Яхния с Праз, Лук и ГъбиЯхния с Праз, Лук и Гъби
Празът се реже на шайби, гъбите - на малки парченца, а доматите се обелват и се режат на ситно. Каймата се запържва и се отделя в друг съд....
Дробчета с бекон и гъби яхнияДробчета с бекон и гъби яхния
Малко преди да извадим яхнията, махаме дафиновите листа, изсипваме сметаната и 5 минути по-късно изсипваме и разбитото брашно....
Постна яхния с гъби и картофиПостна яхния с гъби и картофи
Разбиваме 2 с.л. брашно с 1 ч.л. червен пипер с малко вода и добавяме към яхнията. Подправяме с черния пипер и магданоза....
Пилешка яхния с гъби и празПилешка яхния с гъби и праз
Оставяме яхнията да къкри около 1 час, като от време на време разбъркваме. Преди поднасяне поръсваме ястието с нарязан на ситно магданоз....
Яхния с гъби и заешко месоЯхния с гъби и заешко месо
Накисваме заека в студена вода и 2 с.л. оцет и го оставяме да престои 24 часа. След това го измиваме, нарязваме го на порции и го сваряваме в...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: