Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни Ореховки

Домашни Ореховки

Прегледай всички 33 подбрани съвети за домашни ореховки в Gotvach.bg.
Ореховки с ванилия, лимон и канелаОреховки с ванилия, лимон и канелаСтават вкусни, но не са традиционни ореховки....
Вкусни целувчени ореховки с 1 белтъкВкусни целувчени ореховки с 1 белтък
Белтъкът се разбива на пяна, прибавя се малко по малко от захарта.Трябва да се получи лъскава маса, която да не пада от купата при обръщане. Прибавят...
ОреховкиОреховки
1
От изброените продукти без орехите се замесва хубаво меко тесто. Взема се с лъжица и се потапят в орехите. Пекат се в намазнена тава на умерена...
Ретро ореховки с течен шоколад от детствотоРетро ореховки с течен шоколад от детството
Дано ви допаднат тези ретро ореховки с течен шоколад от детството....
Неустоими ореховкиНеустоими ореховки
Ореховките се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10-15 мин. Ако не се консумират веднага се поставят в кутия с капак....
Замразени ореховкиЗамразени ореховки
Разбийте маслото с миксер около 30 секунди. Прибавете захарта, хлебната сода и солта, разбийте добре. Добавете яйцето и ванилията. Примесете с...
Бабини ореховкиБабини ореховки
Отделят се белтъците на яйцата. Разбиват се на сняг. След това се добавя пудрата захар и брашното и се разбърква. После се добавят орехите, докато...
Пухкави ореховкиПухкави ореховки
1
Брашното, пудрата захар и смлените орехи се разбъркват добре. Към тях се прибавят белтъците, разбити на сняг със солта. В тава, покрита с...
Мързеливи ореховкиМързеливи ореховки
1
В брашното се чуква само жълтъкът, прибавя се захарта и се разбива с вилица. Добавяме киселото мляко с разбита в него сода за хляб, разтопена...
Слепени ореховкиСлепени ореховки
Готовите ореховки оставяте да изстинат преди да отлепите от хартията. След това ги намажете със сместа от белтък и захар и слепете....
Полезни ореховкиПолезни ореховки
1
Изпечете полезните ореховки до златисто в загрята на 150 градуса фурна....
Сладки ореховкиСладки ореховки
Всичко се разбърква без орехите. Слага се брашно толкова, че да се получи меко тесто и се омесва добре. Взема се от тестото, колкото за едно...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: