Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ПачаПоднесете пачата със зехтин, оцет и хрян.
По същия начин може да направите и пача от свински крака....
Топла пача от свински джоланчета
Слагаме джолана да се вари със ситно нарязания лук и дафинов лист.
Когато джоланът се свари, дърпаме тенджерата настрани, изваждаме джолана, обезкостяваме...
Украинска пача от свинско месо
Заливаме ястието с бульона и оставяме на студено да се желира.
Поднасяме с нарязани краставички на лентички и нарязани на колелца яйца....
Кето Пача
В купа разбиваме добре жълтъка с киселото мляко, добавяме и черпак от горещата пача, за да се темперира млечната смес, защото в противен случай има...
Топла пача
В отделна купичка разбъркваме ситно нарязан чесън и оцет за подправяне на топлата пача....
Пача чорбаПача пача чорбата се застройва с разбитите яйца с оцета. Прибавя се и 2 с.л. счукан чесън (по желание)....
3
Агнешка пача
Обръщаме пачата върху чиния за поднасяне, гарнираме с нарязани на колелца твърдо сварени яйца и поднасяме....
Странджанска пача
Сервираме пачата като сипваме в купа от съда с месо и заливаме с горещ бульон. Овкусяваме с млян черен пипер и счукан чесън с оцет....
Празнична пачаПочистете свинските крачета и ги нарежете на 3. Смесете ги в голяма тенджера с всичко останало - шкембе, шунка, зеленчуци и подправки. Долейте виното...
1
Телешка пачаотдели от нея, захлупва се с плитка чиния и се преобръща, така че пачата да се прехвърли в плитката чиния....
1
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: