Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Използваме Подправките при Готвене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусно готвено с пилешко
Ако искате, може преди това да го запържите.
При поднасяне поръсете с прясно скълцан магданоз....
Заготовка за готвене на ядене в буркани
По-добре е да се сложат на части в чопър и да се наситнят.
По същия начин се наситняват лукът и пиперките....
Свинско готвено с ориз и зеленчуциОставете под затворен капак да се задуши за около 10 минути и сервирайте свинското готвено с ориз и зеленчуци....
1
Най-лековитите подправки, които можем да използваме!
Отдавна известен факт е, че билките и подправките се използват не само в козметиката, но и във фармацията и алтернативната медицина....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Пържени банани за готвене
Извадете върху кухнеска хартия, за да се отцедят излишната мазнина пържените банани за готвене....
Консервирано месо за готвене
Когато решим да готвим, добавяме месото накрая, защото е готово.
Консервираното месо за готвене е готово....
Готвена мусакаВ малко олио и вода задушаваме нарязаните праз и картофи. Добавяме размита с малко вода кайма, червен пипер и запържваме.
Добавяме чубрица на...
2
Готвени зеленчуци
Варим ястието до готовност - до необходимата гъстота, по време на готвене по преценка може да доливаме топла вода....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
51
46
31
22
10
Дай твоята оценка: