Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Нахут

Как се Готви Нахут

Открий всички 33 избрани предложения относно как се готви нахут в Gotvach.bg.
Яхния с нахут и картофиЯхния с нахут и картофиСервираме яхнията с нахут и картофи топла, поръсена с нарязан ситно магданоз. Добър апетит!...
Булгур с нахут и зеленчуциБулгур с нахут и зеленчуци
Булгурът с нахут и зеленчуци е готов....
Кюфтета от нахут и лещаКюфтета от нахут и леща
Оформяме кюфтета от нахут и леща на ръка – със средна големина се получават около 16 бр....
Бутерки с нахут и зеленчуциБутерки с нахут и зеленчуци
В противен случай е възможно отдолу бутерките с нахут и зеленчуци да не се издигнат и изпекат добре заради хумуса и сока, който се отделя от зеленчуците...
Кюфтета с нахут и зеленчуциКюфтета с нахут и зеленчуци
Кюфтетата с нахут и зеленчуци вървят със сос! Приятно хапване!...
Яхния от нахут с бираЯхния от нахут с бира
Изключете и сипете яхнията с нахут в дълбоки чинии. Поръсете с пресен магданоз....
Разядка от нахут и патладжанРазядка от нахут и патладжан
2
Използвайте готов нахут от консерва, но ако имате суров до накиснете предварително за 1 нощ във вода, след което го сварете напълно....
Нахут с телешко на фурнаНахут с телешко на фурна
Накрая се прибавя отцеденият нахут и около 700 мл телешки бульон или вода. Оставя се на тих огън за 10 минути....
Патладжани с нахут и магданозПатладжани с нахут и магданоз
Разбъркайте и оставете да се задушат на среден огън за 8-10 мин. Добавете нахута, разбъркайте и оставете за още 3-4 мин....
Яхния от нахут с каймаЯхния от нахут с кайма
1
задушаваме в олиото, добавяме доматения концентрат и бъркаме, след това доливаме с литър и половина гореща вода и вътре пускаме топчетата кайма и нахут...
Нахут с моркови и доматиНахут с моркови и домати
1
Нахутът с моркови и домати е много вкусен....
Салата с нахут и морковиСалата с нахут и моркови
Оставя се една нощ да престои в хладилника или поне половин - един час. Салатата с нахут и моркови е готова....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 6
51
42
31
22
10
Дай твоята оценка: