Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Желатина
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Желатина

Как се Прави Желатина

Разгледай всички 15 кулинарни идеи относно как се прави желатина в Gotvach.bg.
Как се работи с желатинаКак се работи с желатинаПрочети още вреден ли е желатинът и какво съдържа желатина....
От какво се прави желатина?От какво се прави желатина?
Костният желатин е регистриран като хранителна добавка E441. Освен него у нас вече може да се намери и желатин от агар-агар....
ЖелатинЖелатин
1
Трябва да се прави разлика между истинският костен желатин и този, който се продава в пакетчета в магазините....
Как се прави желатинът?Как се прави желатинът?
Желатинът се използва в шампоани, маски за лице и друга козметика, както и за сгъстител за плодови желатини и пудинги....
За вегетарианския желатинЗа вегетарианския желатин
Но какво е общото между желатин и скелет? Това, че желатинът се произвежда от животински кости (кожа, копита, сухожилия и хрущяли)....
Как се прави кефир?Как се прави кефир?
Кефир е тибетска гъба, която предизвиква ферментацията в млякото. Тя му придава специфичен вкус, който се харесва на всички, но най-много на феновете...
Как се прави запръжкаКак се прави запръжка
4
Тя се прави от доматено пюре, домати, целина, моркови, магданоз....
Как се прави маслоКак се прави масло
3
Сигурно домашното масло е едно от първите неща заедно със сиренето, което сте се научили да правите сами вкъщи....
Как се прави КафтаКак се прави Кафта
1
Малцина са чували, че думата мезе идва от ливанската кухня, където то може да служи не само за предястие, но и за основно ястие. Важното е да...
Как се прави медътКак се прави медът
Органичният мед се смята за една от най-чистите форми и се прави според стриктни предписания....
Как се прави маскарпонеКак се прави маскарпоне
9
Пригответе сами маскарпоне, което се използва за направата на много десерти. Необходима ви е течна сметана – 125 милилитра, 250 милилитра прясно...
Как се прави фондюКак се прави фондю
Фондю е френска дума, която означава разтопен. Но самият процес на кулинарна обработка на продуктите по този специфичен начин идва от Швейцария....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
52
45
31
20
10
Дай твоята оценка: