Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Пържи Шаран

Как се Пържи Шаран

Прегледай всички 36 избрани предложения относно как се пържи шаран в Gotvach.bg.
Печен шаран с плънкаПечен шаран с плънкаПечем в умерена фурна около 90 мин, като обръщаме шарана, за да се запече от двете страни....
Никулденски шаран с орехиНикулденски шаран с орехи
Шаранът се изчиства от люспите и хрилете. Прави се разрез откъм гърба и внимателно се изчистват вътрешностите /костите бодат/....
Печен шаран с майонезаПечен шаран с майонеза
Потапяме шайбите в получената смес и ги оставяме да се овкусят за 30 минути....
Шаран с кафяв сосШаран с кафяв сос
Шаранът се нарязва на парченца и се оставя за 4 часа в марината, приготвена от лимона, дафиновия лист, сол, черен пипер, вино и оцет....
Шаран с картофена коричкаШаран с картофена коричка
Измийте рибата добре и я нарежене на средно големи парчета, подходящи за паниране. Смесете в найлонова торбичка картофеното пюре, солта и пипера...
Шаран с дребни лукчетаШаран с дребни лукчета
Когато сосът заври пускаме в него парчетата шаран. Оставяме ястието да се вари около 30 минути на умерен огън....
Шаран с пикантен сосШаран с пикантен сос
Шаранът се изчиства, нарязва се на парчета и се измива. Посолява се, овалва се в брашно и се пържи в силно сгорещена мазнина....
Пълнен шаран в тестоПълнен шаран в тесто
1
Увиваме шарана с приготвената кора и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност или около 40 минути....
Печен шаран в кораПечен шаран в кора
Оставя се да престои 20 минути и се разточва на тънка кора. Намазва се с мазнина и върху нея се слага шаранът....
Шаран с доматен сосШаран с доматен сос
Нарязвате на порции шарана, посолявате и го подреждате в широка тенджера. Режете лука на филийки и го слагате вътре....
Шаран в ароматен сосШаран в ароматен сос
Нарязвате лука на ситно и го задушавате в зехтина и малко вода. Прибавяте брашното и нарязания чесън. Подправяте с черен, червен пипер, бахар,...
Никулденски шаран в тестоНикулденски шаран в тесто
1
Шаранът се измива, почиства се и се посолява, напълва се с плънката, зашива се и се увива в тестения лист....

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
54
44
30
22
10
Дай твоята оценка: