Gotvach.bg»Избрани Колекции»Конфитюр от Къпини
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конфитюр от Къпини

Конфитюр от Къпини

Прегледай всички 12 подбрани съвети за конфитюр от къпини в Gotvach.bg.
Конфитюр от аронияКонфитюр от аронияВарете конфитюра на слаб огън, докато хубаво се сгъсти. Накрая го разбъркайте с 1 с.л. лимонена киселина и го свалете от котлона....
Конфитюр от хинапКонфитюр от хинап
8
Налейте конфитюра в сухи буркани, затворете и обърнете докато са още горещи. Конфитюрът от хинап е готов....
Конфитюр от боровинкиКонфитюр от боровинки
Конфитюрът се разсипва в бурканчета. Конфитюрът от боровинки се стерилизира 5 мин....
Конфитюр от кайсииКонфитюр от кайсии
2
Налейте конфитюра в сухи и затоплени бурканчета. Обърнете с капачката надолу и оставете да изстинат. Конфитюрът от кайсии е готов....
Конфитюр от касисКонфитюр от касис
Сипете всичко в тенджера, разбъркайте и оставете на умерен котлон да заври. Варете 5-10 минути. Прехвърлете в купа и оставете за 1 нощ в хладилник...
Конфитюр от крушиКонфитюр от круши
1
Този конфитюр от круши може да сервирате с дебели катми или бухтите на баба....
Конфитюр от ягодиКонфитюр от ягоди
1
Друг начин за съхранение е да оставите разсипания конфитюр да изстине без да затваряте с капачки....
Конфитюр от пъпешКонфитюр от пъпеш
3
Готовия горещ конфитюр от пъпеш разсипете в бурканчета, затворете ги веднага и ги обърнете с капачките надолу да изстинат....
Конфитюр за диабетициКонфитюр за диабетици
1
Количеството на подсладителя, който ще използвате за конфитюр от 1 кг плодове, трябва да се равнява на 500 г захар....
Конфитюр от ЯбълкиКонфитюр от Ябълки
2
Разсипете горещия ябълков конфитюр в сухи, затоплени бурканчета, като отстраните канелата. Затворете ги и ги обърнете с капачките надолу....
Конфитюр от дюлиКонфитюр от дюли
5
Конфитюрът се разпределя в сухи бурканчета, затварят се с капачки и се обръщат надолу. Оставят се така 24 часа на хладно място....
Конфитюр от тикваКонфитюр от тиква
2
Конфитюрът ври докато сиропът се сгъсти като за сладко. Изстудява се набързо....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
45
30
22
10
Дай твоята оценка: