Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конфитюр от гроздеИзбира се подходящ сорт грозде /по възможност без семки/.
Гроздето се измива, зърната се оронват от чепките, / а семките се изваждат с игла/....
Конфитюр от дюлиКонфитюрът се разпределя в сухи бурканчета, затварят се с капачки и се обръщат надолу. Оставят се така 24 часа на хладно място....
5
Конфитюр от кестениПоставете кестените в голяма тенджера. Залейте ги със студена вода, добавете солта и семената от резене и варете около 1 час (или до пълното омекване...
1
Конфитюр от ревенСлед като конфитюрът изстине, се разсипва в бурканчета, които се затварят с капачка и парче плат отгоре....
1
Конфитюр от ЯбълкиРазсипете горещия ябълков конфитюр в сухи, затоплени бурканчета, като отстраните канелата. Затворете ги и ги обърнете с капачките надолу....
2
Тиквен конфитюр с мандарини
Добавя се маслото и готовият конфитюр се прелива в чисти сухи буркани, които се затварят веднага....
Пандишпанов кекс на лунички
В дълбока купа с миксера избиваме много хубаво до побеляване яйцата със захарта.
Прибавяме водата, олиото, брашното и ванилията. Разбъркваме много...
Пандишпанов кекс с локум
Разбиваме яйцата със захарта с миксер, бъркаме докато сместа бухне. След това добавяме олиото и разбиваме отново.
Прибавяме ванилията и брашното...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
41
33
20
10
Дай твоята оценка: