Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пандишпанов Кекс с Конфитюр

Пандишпанов Кекс с Конфитюр

Открий всички 33 подбрани съвети за пандишпанов кекс с конфитюр в Gotvach.bg.
Конфитюр от гроздеКонфитюр от гроздеИзбира се подходящ сорт грозде /по възможност без семки/. Гроздето се измива, зърната се оронват от чепките, / а семките се изваждат с игла/....
Конфитюр от дюлиКонфитюр от дюли
5
Конфитюрът се разпределя в сухи бурканчета, затварят се с капачки и се обръщат надолу. Оставят се така 24 часа на хладно място....
Конфитюр от сливиКонфитюр от сливи
Готовия конфитюр се сипва в сухи, предварително загряти буркани....
Конфитюр от кестениКонфитюр от кестени
1
Поставете кестените в голяма тенджера. Залейте ги със студена вода, добавете солта и семената от резене и варете около 1 час (или до пълното омекване...
Конфитюр от тикваКонфитюр от тиква
2
Конфитюрът ври докато сиропът се сгъсти като за сладко. Изстудява се набързо....
Конфитюр от ревенКонфитюр от ревен
1
След като конфитюрът изстине, се разсипва в бурканчета, които се затварят с капачка и парче плат отгоре....
Конфитюр от ЯбълкиКонфитюр от Ябълки
2
Разсипете горещия ябълков конфитюр в сухи, затоплени бурканчета, като отстраните канелата. Затворете ги и ги обърнете с капачките надолу....
Тиквен конфитюр с мандариниТиквен конфитюр с мандарини
Добавя се маслото и готовият конфитюр се прелива в чисти сухи буркани, които се затварят веднага....
Пандишпанов кекс на луничкиПандишпанов кекс на лунички
В дълбока купа с миксера избиваме много хубаво до побеляване яйцата със захарта. Прибавяме водата, олиото, брашното и ванилията. Разбъркваме много...
Пандишпанов кекс с локумПандишпанов кекс с локум
Разбиваме яйцата със захарта с миксер, бъркаме докато сместа бухне. След това добавяме олиото и разбиваме отново. Прибавяме ванилията и брашното...
Пандишпанов кекс с водаПандишпанов кекс с вода
Този пандишпанов кекс може да се използва и като основа за торта....
Пандишпанов кекс с лимонадаПандишпанов кекс с лимонада
2
Намажете форма за кекс с олио и набрашнете....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
54
41
33
20
10
Дай твоята оценка: