Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле Яхния

Пиле Яхния

Разгледай всички 28 авторски предложения за пиле яхния в Gotvach.bg.
Селска яхния с пиле в мултикукърСелска яхния с пиле в мултикукърСлед това аромата и вкуса на пилешката яхния са невероятни. Ядеш и ревеш! Селска яхния с пиле в мултикукър поднасяме с любим хляб....
Яхния с пиле, чушки и бобЯхния с пиле, чушки и боб
Добавете боба и чушките и оставете яхнията да къкри непокрита за още 20 минути....
Яхния от пиле със сушени сливиЯхния от пиле със сушени сливи
Яхнията от пиле със сушени сливи е готова....
Яхния пиле с грахЯхния пиле с грах
2
Накрая поръсете яхнията с магданоз или копър. Яхнията пиле с грах е много вкусна....
Пиле с гъби яхнияПиле с гъби яхния
3
Накрая добавете към яхнията размитото в малко водичка брашно или нишесте. Поднесете пилето с гъби яхния с малко скълцан пресен магданоз....
Яхния Пиле с картофиЯхния Пиле с картофи
4
На края слагаме нарязания магданоз и оставяме пилешката яхния за 5 мин. без капак (за да не си променя цвета)....
Пиле с картофи яхнияПиле с картофи яхния
2
Нарязаното пилешко месо запържвам от всички страни. Добавям лука, нарязан на средно едро, след 3 мин. добавям настъргания морков и червената сурова...
Пиле с домати яхнияПиле с домати яхния
2
Нарязвам лука на средно едро. Запържвам бутчетата, добавям лука, щом стане стъклен, добавям червения пипер и доматите от буркан, наливам толкова...
Домашно пиле на яхнияДомашно пиле на яхния
1
Сложете малко от бульона на пилето и разбъркайте. Получената каша добавете към пилето, разбъркайте хубаво и оставете още 5-10 минути на котлона....
Яхния с нахут, пиле и сини сливиЯхния с нахут, пиле и сини сливи
Накълцайте връзка свеж магданоз и поръсете готовата яхния с нахут, пиле и сини сливи....
Яхния с пиле, наденица и зелен бобЯхния с пиле, наденица и зелен боб
Оставете яхнията на котлона до омекване на зеленчуците. Поднесете с нарязан магданоз. Яхнията с пиле, наденица и зелен боб е готова....
Яхния с пиле, праз и зелен фасулЯхния с пиле, праз и зелен фасул
1
При необходимост може да долеем още малко бульон или да сгъстим яхнията с още малко брашно, разредено с малко вода или бульон....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: