Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле по Овчарски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле по овчарскиЩом сокът от доматите изври, долейте малко гореща вода, добавете зърна черен пипер, чубрица и накълцаните люти пиперки по желание....
Боб по овчарски в гърнеОт вечерта накиснете боба и на другия ден го сложете в нова вода и варете, докато поомекне.
Започнете да го редите на пластове в гърнето, като...
1
Боб по овчарски с пастърма
Боба накисваме в тенджера със студена вода да престои за една нощ.
На сутринта изхвърляме водата и сипваме нова. Слагаме фасула да се вари....
Сарми по овчарски с прясно зеле
Издълбайте кочанът на зелето и сложете главата да се вари в подсолена вода с 1 с.л. оцет за 4-5 минути. Извадете я и отделете листата, с които ще...
Пай по овчарски
Докато варите картофите за пюре, в тиган сипвате олиото. Прибавяте наситнения лук и захарта, като целта е да се карамелизира.
Слагате каймата...
Супа по овчарски
Режем месото на средни парчета, поставяме го в тенджера и го заливаме със студена вода. Оставяме да ври.
Режем лука на ситно и го задушаваме заедно...
Сирене по овчарски
Лукът се нарязва на ситно, посолява се и се претрива с ръце.
Изстисква му се сока и след това се смесва с натрошеното сирене, червения и черния...
Гювеч по овчарскиЛукът нарязваме на дребно, чушките на ивици и ги задушаваме в мазнината. Прибавяме доматите и задушаваме до изпаряване на водата.
Сваляме от огъня...
3
Гювечета по овчарски
В загрятото олио задушавате при непрекъснато бъркане ситно нарязания лук, добавяте каймата и ситно нарязаните домати. Посолявате и подправяте с черния...
Каша по овчарски
Смесвате млякото и водата, посолявате и завирате на огъня. Постепенно прибавяте брашното, като непрекъснато разбърквате с дървена лъжица. Кашата се...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: