Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешка Пържола на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешка Пържола на Тиган

Пилешка Пържола на Тиган

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно пилешка пържола на тиган в Gotvach.bg.
Аспержи в пилешка пържолаАспержи в пилешка пържолаВъв всяка пържола завийте по една аспержа. Запечатайте за кратко в тиган с малко зехтин....
Супа с фиде и пилешка пържолаСупа с фиде и пилешка пържола
Пилешката супа става много вкусна и бърза за приготвяне. Супата с фиде и пилешка пържола е готова....
Пилешка пържола със зеленчуци на сачПилешка пържола със зеленчуци на сач
Пилешката пържола със зеленчуци на сач е готова....
Пилешка пържола от бут с чесново пюреПилешка пържола от бут с чесново пюре
Заливаме отгоре пилешка пържола от бут с чесново пюре с останалия сос след печенето! Да Ви е сладко!...
Патладжани на тиган с пилешка каймаПатладжани на тиган с пилешка кайма
Отнемаме от котлона и поръсваме патладжаните на тиган с пилешка кайма с нарязан на ситно пресен лук....
Свинска вратна пържола на тиган с италиански картофи на фурнаСвинска вратна пържола на тиган с италиански картофи на фурна
1
Свинската вратна пържола на тиган с италиански картофи на фурна е готова....
Сипидя на тиган с тикваСипидя на тиган с тиква
Готовата сипидя на тиган с тиква се сервира с мед....
Манатарки на тиган с маслоМанатарки на тиган с масло
1
Добър апетит с тези манатарки на тиган с масло!...
Телешко на тиган с лукТелешко на тиган с лук
Към края добавяме сухите подправки към телешкото на тиган. Поднасяме телешко на тиган с лук с поръсен пресен магданоз....
Сьомга на тиган с лимонСьомга на тиган с лимон
Извадете и изпечете на загрят тиган от двете страни до готовност. Извадете и поднесете в подходяща чиния....
Ориз на тиган с броколиОриз на тиган с броколи
Поднесете ориза на тиган с броколи със ситно нарязан, свеж магданоз....
Ориз на тиган с месоОриз на тиган с месо
Загрейте 50 мл мазнина в тиган с незалепващо покритие и запържете ориза на тиган за няколко минути....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: