Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пукане на Пуканки в Тенджера
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пукане на Пуканки в Тенджера

Пукане на Пуканки в Тенджера

Открий всички 12 избрани предложения за пукане на пуканки в тенджера в Gotvach.bg.
ПуканкиПуканкиСъстав на пуканки 100 г пуканки съдържат около 520 г калории, 30 г мазнини, 57 % въглехидрати, 9 г белтъчини и 5.7 мл вода....
Как да си изпукаме пуканкиКак да си изпукаме пуканки
1
Когато това стане, пуканките са готови. Друг, подобен вариант за изпукване на пуканките, е в тенджера на котлон....
Карамелизирани пуканкиКарамелизирани пуканки
3
Друг вариант е да смесите маслото и захарта в тенджера и след като се получи карамелен цвят, да сипете пуканките....
Шоколадови пуканкиШоколадови пуканки
Смесете пуканките с маслената смес, объркайте ги добре и поднесете....
Пуканки с подправкиПуканки с подправки
Оваляйте половината пукакни в единия микс от подправки, а другата половина - в другия. Посолете финално и сервирайте....
Овкусени домашни пуканкиОвкусени домашни пуканки
В момента, в който спре да се чува пукане, отместваме тенджерата настрани и оставяме за 20-30 секунди....
Пуканки от амарантПуканки от амарант
Загрейте тенджера на котлон и когато се нагрее достатъчно, сипете 1 с.л. от амаранта в нея....
Пикантно-сладки пуканкиПикантно-сладки пуканки
Сложете пакета пуканки в микровълновата и ги изпечете както е показано в инструкциите....
Медно-цветни пуканкиМедно-цветни пуканки
Медно-цветните пуканки са готови....
Пуканки люти чушлетаПуканки люти чушлета
Може да се консумира пуканите чушлета след 10 дни направо или зимата. Държат се на хладно или в хладилник бурканчетата пуканки люти чушлета....
Кремсупа с пуканкиКремсупа с пуканки
За красота при сервиране на кремсупа с пуканки отгоре се поставят 3-4 изпукани пуканки....
Пияни карамелизирани пуканкиПияни карамелизирани пуканки
Оставете така на огъня и изчакайте, докато пуканките престанат да пукат, след което раздрусайте тенджерата и я оставете настрани от огъня....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: