Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пухкави Пирожки с Мармалад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пухкави Пирожки с Мармалад

Пухкави Пирожки с Мармалад

Открий всички 23 авторски предложения относно пухкави пирожки с мармалад в Gotvach.bg.
Руски пирожки с мармаладРуски пирожки с мармаладСлед това се оформят пирожки, които се нареждат в набрашнена и намазнена тава....
Шипков мармалад с ябълкиШипков мармалад с ябълки
Мармаладът се сипва горещ в буркани и се запечатват. Или както в моя случай- директно в тава, охлаждаме в хладилник и консумирате когато стегне....
Мармалад от мушмулиМармалад от мушмули
Избират се меки мушмули, които се сваряват на тих огън за около 10 минути. След това се прецеждат през гевгир. Омекналите плодове се заливат с...
Мармалад от касисМармалад от касис
Насипете изстиналия мармалад в малки затоплени буркани. На следващия ден завържете с целофан и прибере на хладно и тъмно....
Мармалад от розиМармалад от рози
Готовият мармалад от рози се расипва в бурканчета, които се затварят плътно....
Мармалад от крушиМармалад от круши
1
Мармаладът от круши е готов....
Мармалад от морковиМармалад от моркови
Разсипете в бурканчета готовия мармалад и съхранявайте в хладилника. Мармаладът от моркови е много вкусен....
Мармалад от аронияМармалад от арония
Водата се загрява до кипване и се добавя захарта. Котлонът се намалява на минимум и се вари захарен сироп, докато започне леко да се сгъстява....
Мармалад от дюлиМармалад от дюли
Мармаладът насипвате в буркани, които престояват отворени една нощ....
Мармалад от кивиМармалад от киви
Добавете захарта и бъркайте, докато мармаладът се сгъсти. Готовият мармалад от киви разсипете в бурканчета. Оставете да изстине така....
Мармалад от черешиМармалад от череши
1
Черешовия мармалад се вари докато лъжицата започне да оставя трайна следа....
Мармалад от боровинкиМармалад от боровинки
Добре почистените и измити боровинки се заливат с 3 л. вода. Варят се докато омекнат. Правят се на каша, към която се добавя захарта. Бъркаме непрекъснато...

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: